STARTSIDAN | NYHETER | LE MANS | LMES/ALMS | LE MANSGAZINE | ÖVRIGT

Om N138.COM...


Redaktionstältet - Essais Préliminaires, Le Mans 24-25:e april 2004

N138.COM är en sida om framförallt det klassiska 24-timmarsloppet på Le Mans med nyheter och fakta om racet, förarna, stallen och bilarna mm. Den behandlar även de amerikanska och europeiska sportvagnsserierna ALMS och LMES så gott det går. Pga tidsbrist så skriver jag inget om FIA GT mer än sporadiskt och när det kan ha med Le Mans att göra. Tanken från början med sidan var att det skulle vara en mer artikelinriktad sida á la Le Mansgazine men nyhetsbevakningen har tagit över mer och mer...

Sidan är ett enmansprojekt där allt görs helt ideellt av mig. Innehållet bestäms helt av mig (även om tiden är en begränsande faktor...) men har ni förslag på saker som kan tas upp på sidan så hör gärna av er till info@n138.com. Och skulle det vara så att ni vill bidra med eget material så går det fint också, hör av er till samma adress.

***

English information: N138.COM is a swedish guide to the 24 Hours of Le Mans with news and facts about the race, the cars and the drivers. There are currently no plans of making an english version of this site, especially as there are many good Le Mans/Sportscar-sites in english already. If you have questions or comments please mail me.

All text ©2002-04 Johan Söderberg.
Frågor, förslag, synpunkter eller annat?
Hör av er till
info@n138.com

-